Våre tjenester

Follo Snekker AS

Våre tjenester

Snekkertjenester

Alt av tømrer og snekkertjenester utføres. Lang og bred erfaring på alle typer tømrerarbeid i hele Follo-området. Trenger du en oppussing? Ta kontakt med oss!

Bilde av nytt gjerne - Snekker - Follo Snekker AS - Tømrertjenester Ås

Nybygg

Går du med en husdrøm? Vi realiserer drømmen din! Vi påtar oss oppdrag med å bygge et flunkende nytt drømmehus fra bunnen av. Du trenger kun å ha kontakt med oss!

Rehabilitering

Begynner ting å bli slitt? På tide å skifte f.eks kledning eller tak? Kontakt oss før det er for sent og taket begynner å lekke! Vi utfører full restaurering på eksisterende hus og bolig!

Bytting av vinduer

Punkterte eller sprukne vinduer er aldri bra. Vi utfører full bytting av vinduer på hele huset eller leiligheten din. Vi leverer nye flotte vinuder, med lang og god holdbarhet.

Bytting av dører

Vi leverer nye flotte og designrike dører i alle størrelser og fasonger. Dørene er solide og av flott kvalitet. Kontakt oss for å se hvilke dører som kan passe til ditt hus eller din leilighet.

Bad og Baderom

Trenger du å pusse opp badet? Begynner badet å bli slitt? Vi leverer komplette ferdige drømmebad. Vi ordner alt fra rørlegger til flisleggere og oppsett av badet. 

Trenger du en erfaren snekker?

Vi kommer alltid på en gratis befaring!