Om oss

Follo Snekker AS
Din totalleverandør av bygg og tømrertjenester.

Follo Snekker AS

Follo Snekker Er en tømrerbedrift som har lang erfaring innenfor oppussing, rehabilitering og ombygging av hus og leiligheter. Vi utfører alt fra små servicejobber til større oppdrag som tilbygg og søknadspliktige prosjekter. Vi Leverer jobber av høy kvalitet, og samarbeider med gode sertifiserte firmaer i andre bransjer. Vi er godkjent for arbeider på våtromsertifiserte rom, og har mye erfaring med total renovering av bad. Div. Oppussing av alle typer rom. Energibesparende tiltak. Tilbygg, ombygging o.l. ….

Vi planlegger, organiserer og utfører jobben for deg, så alt skal gå så lettvint som mulig. Vi tar oss også av søknader, godkjennelser og div. kommunikasjon med kommunen hvis det er nødvendig. Ta kontakt for en uforpliktende prat, eller be om befaring for et pristilbud.

Erik Sele.

Bilde av nytt gjerne - Snekker - Follo Snekker AS - Tømrertjenester Ås

Follo Snekker ble startet i 2011 og gjort om til A.S. I 2014. Vi har lang erfaring og praksis med oppussing og renovering av hus og leiligheter. Vi har gode lokale samarbeidspartnere i alle nødvendige bransjer, som sikrer lettvint og rask utførelse av oppdrag. God kvalitet og oppfølging, til riktig pris. Daglig leder Erik Sele har hatt fagrev og jobbet som tømrer siden år 2000, Vi har nok svar på dine spørsmål og løsninger på jobben.

Trenger du en erfaren snekker?

Vi kommer alltid på en gratis befaring!